HTML

Energiahatékony Wekerle

Wekerletelep lakosságának energiahatékonysági igényeit összeegyeztetése a műemléki jelentőségű területtel szemben támasztott elvárásokkal

Friss topikok

megtérülés számítás középiskolásoknak

2012.05.22. 11:26 [dániel]

pizzadoboz_k.jpgA Wekerlei Székelykapu napon felnőttek is és gyerekek is kiváncsiak voltak, melyik felújítás éri meg - pénzügyi szempontból. Vásárolhattak felújítási elemeket (hőszigetelést, fűtési rendszert) és együtt kiszámoltuk, hogy 10 év alatt realizálódna-e nyereség és hogy mennyi.

 

 

A kirakós játék láthatóvá tette, hogy mi az, hogy "tetőszigetelés", "talajszonda". A megvásárolt elemet a helyére lehetett rakni. Az érdeklődők tábla szélén egy rajzszöggel megjelölték egy vásárolt elem árát.

Az elemek bekerülési költsége egy árlistán szerepelt. Mellette lehetett olvasni, hogy a befektetés évente mennyi megtakarítást hozna. megterules jatek..jpg

Szólj hozzá!

Címkék: játék felújítás költségelemzés megtérülés energiahatékony

A bejegyzés trackback címe:

https://energiahatekonywekerle.blog.hu/api/trackback/id/tr904531339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása